top of page

pe 04. elok.

|

Zoom tai live - Pijnacker, Hollanti

NaisKlubi (vain Suomeksi / only in Finnish)

Aiheena tällä kertaa: Olenko OK sellaisena kuin olen? Miten hyväksyä itsensä ja rakastaa itseään juuri sellaisen kuin olet?

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
NaisKlubi (vain Suomeksi / only in Finnish)
NaisKlubi (vain Suomeksi / only in Finnish)

Paikka & aika

04. elok. 2023 klo 19.00 – 21.00 UTC+2

Zoom tai live - Pijnacker, Hollanti

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

NaisKlubi

NaisKlubi on yhteisöllinen ja inspiroiva ryhmä, joka tarjoaa naisille mahdollisuuden tulla yhteen, jakaa kokemuksiaan, oppia uutta ja rakentaa vahvoja verkostoja. NaisKlubi tarjoaa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa naiset tuntevat olonsa mukavaksi ja voivat ilmaista itseään vapaasti.

NaisKlubin tavoitteena on tarjota monipuolista ohjelmaa ja toimintaa, mm. luentoja, seminaareja, työpajoja, keskustelutilaisuuksia. Klubi tarjoaa tilaisuuksia oppimiseen, itsetuntemuksen syventämiseen ja uusien ystävyyssuhteiden luomiseen.

NaisKlubin arvot sisältävät yhteisöllisyyden, tuen, kannustuksen, tasa-arvon, itsensä kehittämisen ja naisten aseman vahvistamisen. Klubi pyrkii edistämään naisten voimaantumista ja luomaan positiivisen vaikutuksen paikallisella, kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla.

NaisKlubi on paikka, jossa naiset voivat rakentaa merkityksellisiä yhteyksiä toisiinsa, inspiroitua toistensa tarinoista ja saada tukea omiin pyrkimyksiinsä. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia mentoroinnille, yhteistyölle ja kasvulle niin henkilökohtaisella kuin ammatillisellakin tasolla.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page